10.3.2016

Tervehdys kaikki!

Mansikkaojat nousevat tuhkasta kuin Fenix lintu... 

Lyhyseti kaipaisin sekä Mansuja, että kirjoittamista ja kaikkea muutakin, joten loin uudestaan kolmannen sukupolven perijän ja ilokseni löysin tekemäni käsikirjotuksen lopuille osille.
Joten Mansut taitavat toivottavasti saada tarinansa päätökseen. 
Osa 20 : Sumussa on kirjoitettu ja jahka saan naapuruston ja tontin laitettua tulee osa ulos :) Tässä Petja Mansikkaoja. Mansikkaojan valittu sukupolvesta 3 .

 Freja
 Serina
 Julian
 Dusty
Markus

Tässä pieni maistiainen:
Petja nousi käsiensä varaan, siirsi jalkansa lattialle, päässä jyskyttävästä kivusta välittämättä. Hitaasti hän otti muutaman askeleen kurkaten laatikon taakse. Vastaan tuijottivat kellertävät silmät vihaisena ja pienet kädet kurottivat häntä kohti. ”Äääääää… Iti.” tyttö kiukutteli ja ojenteli käsiään, silmät kyyneltyen. Hetkinen, Petja kavahti taaksepäin, Isi hänkö? Tuon tyttösen, miten se oli mahdollista? Tuhannet kysymykset tulvivat mieleen. Petja istui, hieroi ohimoitaan ja koetti ajatella. 

Samassa ovi aukesi ja huoneeseen astui joku. Petja jähmettyi, suojasi vaistomaisesti pientä tyttöä ja kääntyi hitaasti ympäri. ”Olet näköjään herännyt, hyvä. Luulin jo että olit kuollut mutta onneksi näköjään et.” punatukkainen nuori nainen sanoi hymyillen ja tuijotti Petjaa.  ”Seri. Olenhan sanonut että isiä ei saanut häiritä.” nuori nainen jatkoi ja otti harppauksen ja nosti tytön syliinsä. ”Anteeksi.” nainen tokaisi. ”Seri ei vielä oikein ymmärrä.” hän jatkoi ja katsoi hyvin hämmentyneeseen Petjaan. ”Etkä näköjään sinäkään.” hän lisäsi nauraen
--------------------------
sellaista tällä kertaa 
toivottavasti pian saan teille lisää Mansujen elämää!
♥ vupii

4 kommenttia:

 1. Herranpieksut :D
  En keksi muuta näin äkkiseltään tähän alkuun :D. Aivan mahtavaa jos palailet kirjoittelun ja simillä pelailun maailmaan. Minusta jo tuntunut että kaikki minun aikanani aloittaneet ovat kadonneet kuin pieru saharaan. Joten! Ihanaa ihanaa :).

  Linkitelläänkö? Jään mielenkiinnolla oottamaan että mitä olet kehitellyt - on meinaan aikalailla herkullisen lupaava alku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä XD Mä luin aikani kuluksi vanhoja Mansujen osia ja jouduin tunnekouhun valtaan XD Sain kaiveltua jonkun vanhahkon naapuruston ja toimivan pelin jopa ja päätin kirjoittaa tän tarinan loppuun, olen nimittäin suunnitellut kaikki osat tästä seuraavasta loppuun.
   Linkitellään vaan ja mun täytyy käydä tutkailemassa sun blogia, olin vähän epävarma aloitanko, sillä mulla on myös miljoona muuta juttua koska tässä tauolla upposin roolipelaamisen maailmaanXD mutta ilokseni löysin vielä muutaman vanhan blogin hengissä, joten on kiva nähdä.
   osa valmistuu hyvää vauhtia, pelikin toimi moitteetta ^-^
   kiitokset kun piipahdit!

   Poista
 2. Vupii! Yer back! *Juoksee ympyrää huoneessaan heiluttaen villisti käsiään*
  Tervetuloa takaisin! Itsekin on tullut pidettyä "vähän" taukoa tarinoinnista, mutta ehkä miekin saan itseni taas aktiivisemmaksi kun muutkin tekevät kannustavia comebackeja ;)
  Palaan lukemaan 20. osaa mahdollisimman pian, nyt hyökkään lukujononi kimppuun kuin sika limppuun ;D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että olet takaisin. Pitäisiköhän minunkin yrittää. On vaan ollu joku blokki päällä, ettei ole saanut tuon pelin kanssa mitään aikaiseksi.
  Mutta ihanaa silti. Olen aina pitänyt Mansikkaojista ja heidän seikkailuistaan. :)

  VastaaPoista

Jätä viesti tai kommentti, ne piristävät!