9.9.2013

Pientä tirkistystä tulevaan :)Tervehdys taasen :) 

Koska olen ihan superinnoissani tästä, saatte hivenen esimakua tulevasta jo nyt ! Esittelyssä vielä hiukan keskeneräinen  Mansujen naapurusto nimeltään Feros ja Mansujen uusi talo.


ja kiitokset muuten ihanan lämpimästä vastaanotosta ♥

**********************************
sitten asiaan :)

Feros on saari keskellä merta, kaupungin keskusta sijaitseen saarella olevan vuoren huipulla. Korkealla asuvat kaikkein varakkaimmmat  hienoissa taloissaan.

Saaren keskivaiheilla on maatilojen valtakunta ja hivenen parempia asuntoja.  

Aivan rannassa (kuvassa puiden takana) on satama, satamassa on huonokuntoisia asuntoja ja asuinalue heti sataman yllä on myös köyhempien ei niin hyväosaisten asuinaluetta. Sataman lähellä sijaitseen myös Vanha Elwoodin metsä, jossa huhutaan tapahtuvan kaikenlaista kummallista. 

Sataman yllä olevalla asuinalueella, ihan kallion reunassa on Mansujen uusi talo. Harmaat laudat ja rehottunut piha kertoo, ettei taloa ole juuri käytetty tätä ennen. 

Keittiö

 Makuuhuone
 Olohuone
 Kylppäri

Mansujen talossa on yläkerrassa vielä runsaasti tilaa, alakerrassakin yksi huone ja esittellyn lisäksi tonttiin kuuluu vielä pikkuinen metsä lampineen ja puutarha. 


Ja tässä on tämänhetkinen perijämme, Mansikkaojien kolmannen sukupolven valittu, Petja. Kovasti  isänsä näköinen mutta on hänessä piirteitä myös Adastakin. Petjalle arpa soi suosio tavoitteen ja herra on horoskoopiltaan kaksonen, elämäntoiveena vaatimattomasti pormestari :)

Valitettavasti ketään muuta suvun jäsentä ei saanut pelastettua. Mutta onneksi Petjalla on sentään suojelija mukanaan. Tässä hän on:

Freja Suojelija kovasti isoäitinsä siskon Fridan näköinen (varmaankin koska pohjana on joku muinainen Frida, ainut Suojelijoiden suvusta joka toimi) ja Petjan rinnalla tätä suojelemassa ja turvaamassa sekä auttamassa. 

Mansut jatkuvat normaaliin tapaan, tarina kulkee eteenpäin ja siinä sivussa koetan täyttää simien toiveet. Välillä saatte nauttia kulissien taustoista ja muista ekstroista. Petjan kohdalla kävi nyt niin , että herra tavallaan täytti jo tehtävänsä ja nyt Feroksella ollessaan hänen täytyy selvittää sukunsa taustat ja varmistaa suvun jatkuminen, samoin kuin Frejan täytyy varmistaa Suojelijoiden suvun jatkuminen. Kumpikin on sukunsa viimeinen(, lukuunottamatta erästä mukavaa yllätystä , jonka saatte tietää ekassa osassa).

Vähän taustoja tästä alkutaiapaaleelta:
 Frida....tästä on muokattu Freja.
 Inga ja Nestori 

Ja tässä Petja murunen ja nyyhk....Rikke <3333333 Rikke on alunperin tehty johonkin silloiseen default kasvoon ja nyt käytössä on eri joten herra ei näyttänyt yhtää omalta itseltään vaikka muuten olisi toiminut. Ja Petja ja Frida olivat ainoat jotka uskalsin asentaa sillä olen varman että joko Inkeliina, Inga, Nestori, Eve, Max tai Rikke ovat korrputoituneita ja sotkevat aina pelin sillä millään muulla perheellä ei ole tälläisiä ongelmia ollut. Mutta rakkaat muruset, Mansut nousevat kuin Fenixlintu, öh jälleen kerran :D

Pikaisiin näkemisiin osan parissa (joka on melkein kirjoitettu muttei kuvattu )

♥ vupii

20 kommenttia:

 1. Oi, Petja on niin lutunen tossa taaperokuvassa :>
  Frejaakin näyttää tosi sievältä! Rakastuin nuihin sen oransseihin hiuksiin!
  Aijoo, Fridankin hiukset on kauniit (:
  Ja totta kai tapani mukaan aloin jo suunnitella, mitä näille kahdelle tapahtuu Feroksella. Muistinmenetys, yhtäkkiä molemmat muistavat, kuinka kaikki muut suvun jäsenet murhattiin raa'asti ja sitten he yrittävät selviytyä kaksin naapurustossa, joka ei kovin helpolla hyväksy uusia tuttavuuksia...
  Nojoo, mutta hienoa, että oot saanut Mansut elvytettyä (: Mie voisinkin alkaa tällä kertaa seuraamaan näitä ihan kunnolla :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Petja on lutuinen taapero, on se vieläkin aika babyface ;D mutta suloinen sellainen. Ja Freja on nätti, niin kuin Fridakin oli aikanaan.
   Ja todellakin kaksin uudessa ympäristössä, mutta onneksi Freja on saanut liiittolaisen heille ;)
   Kiitokset mukavasta kommentista ja ihanaa jos jäät mansuja seurailemaan ♥

   Poista
 2. Oi, ihanaa että mansut palasivat! Petja on überkomea ♥ Ja Freja erittäin kaunis. Harmi että koko muu perhe meni, mutta saahan siitä väännettyä vaikka jonkinmoisen traagisen tarinan... (;

  Haluatko linkittää Pohjikset tänne? Linkitän tämän Pohjisten sivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olisi ollut kiva pitää pelissä vaikka Rasmus tai Aaron mutta ei voi mitään...
   Tottakai linkitän :)
   Ja kiitokset kommentista ♥

   Poista
 3. Ihastuttava naapurusto <3 Tykkäsin kovasti. Petjakin on todella komia herra :)Ja tietysti myös Freja on kaunis. Harmi, ettei muita pystynyt pelastamaan, mutta eiköhän Petja pärjää Frejan kanssa :D

  Jäänpäs odottelemaan lisää luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Eiköhän Petja pärjää on heillä yksi liittolainen kyllä :)
   Kiitokset kommentista !

   Poista
 4. Onpas nättiä naapurustomaisemaan. .-) Ihana piriste nuo räikeät kukkaset! Mansujen talokin on sievä ja sisustus näyttää kivalta. .-) Petja on aikas komea suklaamies. .-3 Tänään muuten pelatessani yhdellä perheellä kutsuin jostain syystä koko ajan Petra-nimistä simiäni Petjaksi. .-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset jehs kukkia ja puita :) Petjasta tuli paljon isänsä näköinen :)Kiitokset kommentista ♥

   Poista
 5. MITEN IHANA YLLÄTYS! Tuli ihan puun takaa ja oon tosi onnellinen nyt! *superhali*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee ihanaa on olla taas täällä :)♥ *halit*

   Poista
 6. *räpyttelee silmiään* Oli ihan pakko katsoa pariin kertaan poksia, että tajusin mitä tapahtui :D Tervetuloa takaisin, täällähän näyttää upealta! Feroksen saari on hieno ja Mansikkaojien talo on kaunis, taattua laatua. Ihanaa että sait Petjan pelastettua ♥ Nuoriherra on kyllä niin komea kuin olisi saattanut odottaakin :)
  Hyvää nousua ja minäpä hiivin linkittelemään tätä suloista sivua ♥ ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh onhan se aika uskomatonta mutta sitkeys palkittiin viimeinkin, se ainut toimiva kopio löytyi(kannattaa näköjään ottaa tsiljoona varakopiota...)ja petjan sai sieltä noukittua :)
   Ja petja on söppelis kyllä, vähän sellainen babyface, mutta isänsä komeat geenit on kyllä perinyt :)
   Kiitokset kommentista ♥

   Poista
 7. OON NIIN ONNELLINEN! <3 :D
  Odotan jo innolla ensimmäistä osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) niin mäkin <3 ja osa on tulollaan kirjoitettu on enää kuvaaminen ja koska siinä ei mitään kummaa lavastamiseta pitäis olla niin eiköhän se piakkoin tule :)
   Kiitokset ♥

   Poista
 8. Ihanaa että olet palannut. Ja vieläpä Mansikkaojien kanssa. Petja on syötävän suloinen. Tosi hienoa että sait hänet pelastettua näinkin pitkän ajan päästä.
  Linkitän uudet sivusi ja kysyisin kävisikö vastalinkitys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin ihan onnessani kun löysin naapuruston kopion ja petjan sain ulos pelistä ja tuunattua puhtaaksi pelaamista varten, sellaiset kymmenen osaa jäi välistä koko petjan teini ikä ja nuoruus mutta ainakin mansut palaavat :)
   Kiitokset ja linkitän toki ♥

   Poista
 9. Oi, lupaavalta vaikuttaa! Feros näyttää todella upealta, samoin kuin tuo talo! <3 Innolla idottelen, mitä olet kehitellyt Petjan ja Frejan pään menoksi! (:

  VastaaPoista
 10. Oi, kaunis kaupunki! Upean talonkin olet saanut rakennettua! .-) Hauskaa, että Mansikkaojat heräävät kuolleesta! Zombeja! .--D Jäänpä sitten odottelemaan osaa!

  VastaaPoista
 11. Oi, aivan ihana uutinen♥ Mansut palaavat jälleen! Petja on kyllä suloinen ilmestys ja Freja on kaunis :) Uusi kaupunkikin on todella upeasti tehty. Innolla jään odottelemaan ensimmäistä virallista osaa ;)

  VastaaPoista
 12. Hello

  Samalla kun ajattelin täälläkin kysellä, että miten operaatio Mansikkaoja voi, niin ajattelin kysäistä, saitko antamani simit toimimaan ilman bugittelua? Sähän annoit sillon joskus pari Mansikkaojan sukuun kuuluvaa miehekettä mulle ja mä palautin ne. Ovat toki yhä tallessa ja saavat olla jatkossakin, jos vaikka satut joskus tarvitsemaan heitä jälleen.

  Ai niin ja toivon, että muista antamista simeistä on sulle iloa ja löydät heille tilaa tarinassasi.
  Sillä välin odottelen mielenkiinnolla, että millaisen tarinan vielä Mansuille taiot. :)
  Ite aattelin omien simien kans säätää ja hoidella noi kisat pois alta, ni sit on taas vähän vapaampaa säätää simien kanssa.
  Ai muuten mulla on yhä aika monta noita sen meidän yhteisen stoorin ukkoja tallella, jos niitäkin kaipailet, ei kun. No niin millainen hajamielinen vanhus musta on tullu, mähän annoin ne ukkelit sulle jo. No mutta senkin stoorin voinee elvytellä tarvittaessa, ellemme sitten keksi jotain aivan muuta. :)

  Mut nyt vois yrittää rääpiä jatkoa pariin jatkikseen tänne -> http://www.juplin.net/keskustelu/index.php/board,4.0.html

  Toki sinä, kuten muutkin täällä pyörähtelijät ovat tervetulleita kirjoittelemaan ja lukemaan tuonne forkalle, jonka linkittelin. :)

  VastaaPoista

Jätä viesti tai kommentti, ne piristävät!